Процедурата за площад Централен се отпушва, научи ексклузивно Plovdiv24.bg. Комисията за защита

...
Процедурата за площад Централен се отпушва, научи ексклузивно Plovdiv24.bg. Комисията за защита
Коментари Харесай

Отхвърлиха жалбата на овчарката Анка, КЗК отпуши площад Централен

Процедурата за площад " Централен " се отпушва, научи ексклузивно  Plovdiv24.bg.  Комисията за защита на конкуренцията е отказала да образува произвеждане по жалбата на печално известната Анка Ангелова от Антоново. " Ремс строй " нападна огромната социална поръчка на 2 февруари и поиска налагане на краткотрайна мярка " прекъсване на процедурата “.

От компанията обаче не са заплатили изискуемата от страната такса от 4500 лв., описа за читателите ни шефът на отделът, занимаващ се с пловдивските обществени поръчки, Тодор Тодоров. 

Парите не са импортирани и от Комисията изпращат писмо до Анка на единствения посочен адрес в Антоново. От това не следва никаква реакция, писмото е върнато и Комисия за защита на конкуренцията публично известие, с което предизвестява " Ремс строй ". И то остава без реакция.

" Затова и с предписание от 23 февруари им отказано формиране на произвеждане, а жалбата е върната. Няма следващо обжалвания и разпореждането на Комисия за защита на конкуренцията влиза в действие на 7 март. А това значи, че се чака продължение на процедурите за площад " Централен ". 

Припомняме, че огромната социална поръчка " Облагородяване на територията на площад " Централен " е на стойност 10 250 000 лв. (без ДДС). Тя включва планиране, осъществяване на строителство и реализиране на авторски контрол, задачата е облагородяване на територията на площада с приблизителна обща повърхност 30 000 кв.м.

Към нея спадат следните обекти:

Реконструкция и ревитализация на площада - планиране, осъществяване на строителството и реализиране на авторски надзор;

Социализация, консервация, реституция и експониране на Форум " Запад " - планиране (изработване на абстрактен и работен капиталов проект), осъществяване на строителството и реализиране на авторски надзор;

Подлез " Тримонциум " - планиране (изработване на абстрактен капиталов проект);

Социализация, консервация, реституция и експониране на Форум " Север " - планиране (изработване на абстрактен и работен капиталов проект), осъществяване на строителството и реализиране на авторски надзор;

" Подлез при Централна поща " - транспортен възел на бул. " Цар Борис ІІІ Обединител " - бул. " Княгиня Мария Луиза " - ул. " Гладстон " - осъществяване на главен ремонт по утвърден план.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР